MAS SABINOVSKO

  • portfolio

    Projekt "SPPortujme spolu v MAS Sabinovsko!"

    • 27.06.2022 19:22
    • čítaný: 341x

    V zmysle myšlienky „keď môžeme podporiť šport detí, prečo to neurobiť INAK a SPPolu?!“ sa 22. júna 2022 konala netradičná športová aktivita. Išlo o športové dopoludnie pre deti 1. stupňa 9-tich ZŠ zo Sabinova a okolitých obcí. Zúčastnili sa na ňom ZŠ Ul. Komenského 13 Sabinov, Cirkevná ZŠ sv. Jána Krstiteľa v Sabinove, ZŠ Ul. 17. novembra Sabinov, Súkromná ZŠ s MŠ Sabinov, Cirkevná ZŠ sv. Demetra Ražňany, ZŠ Uzovce, ZŠ Červená Voda, ZŠ Ľutina, ZŠ s MŠ Šarišské Michaľany.  

    Celkovo športovalo a zabávalo sa 95 žiakov. Jednotlivé družstvá súťažili zberaním bodov na stanovištiach, akými boli futbal, skok do diaľky, vybíjaná, plážový volejbal, skok vo vreci, kolky a iné. Dôležitou súčasťou organizačného tímu boli samotní učitelia zo ZŠ, ktorí zastrešili športové stanovištia a ktorým patrí naše úprimné poďakovanie.

    Tieto spoločné a výnimočné športové chvíle boli zavŕšené odovzdaním cien nielen pre prvé tri najúspešnejšie družstvá, ale aj pre všetky zúčastnené školy. Ceny odovzdal garant projektu, pán primátor Ing. Michal Repaský, ktorý je predsedom MAS Sabinovsko. 

    Na financovaní samotného projektu sa podieľali aj mesto Sabinov, obce z územia MAS a ZŠ. Fotografie nájdete v priloženej fotogalérii.

    Tento projekt sa uskutočnil vďaka finančnej podpore Nadácie SPP.